Din fagentreprenør til totalrenovering

Skal du have renoveret din el-installation, ombygget dit hus eller opført et helt nyt hus? Så er står vi klar med de bedste løsninger til dit projekt. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller sikkerhed. Vi rådgiver og vejleder kunden hele vejen igennem processen, så de ikke er i tvivl om noget.

Vi sikrer kvalitetsløsninger, der passer til det konkrete projekt, og er altid klar med support og teknisk indsigt i alle faser. Derfor kan du trygt vælge os til din totalrenovering eller nybyg, da vi har specialiseret os i smarte og intelligente elløsninger til et fremtidssikret hjem.

Renovering med Europamateriel

Vi er eksperter i Europamateriel. og kan derfor tilbyde løsninger som de færreste el-installatører og elektrikerer i Danmark kan. Du kan f.eks. få ægte porcelænsafbrydere og stikkontakter i dit hjem, eller næsten uendeligt mange andre designs og materialer til dine afbrydere og stikkontakter. Der er noget for enhver smag. De traditionelle LK Fuga afbrydere og stikkontakter har en meget begrænset design serie, og derfor kan vi tilbyde mere elegante og tilpassede designs med Europamateriel.

Kontakt os for et tilbud

Uanset hvor stort dit projekt er, så kan vi hjælpe dig sikkert i mål. Vi kan tilbyde dig installation af smartere og elegante elløsninger med Europatmateriel, men også forskellige former for Smart Home installationer. Mulighederne er mange med os som din fagentreprenør.

Kontakt os nu på telefon 71 22 53 54, e-mail info@listech.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Vores anmeldelser

5 stjerner

Trofaste samarbejdspartnere

Listech er en af mine trofaste samarbejdspartnere og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
De yder altid en god service og levere et fejlfrit resultat, hver gang.
5 ud af 5

Janus

5 stjerner

Det har været en rigtig god oplevelse

Vi har haft besøg af Listech ApS i forbindelse med vores flytning til Irmabyen.
Det har været en rigtig god oplevelse. De har rigtig MANGE gode ideer og laver et meget fint stykke arbejde.
De kommer til den aftalte tid, og afleverer til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte Listech ApS

Margit

5 stjerner

Behagelig og kompetent elektriker

Topkarakter! Behagelig og kompetent elektriker, der klarede opgaven til fuld tilfredshed på ingen tid nærmest. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have løst flere el opgaver.

Bülent

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS