Totalrenovering – Din fagentreprenør

Totalrenovering

Skal du renovere dine el-installationer, ombygge dit hjem, eller bygge et nyt hus helt fra bunden? Listech ApS er her for at levere førsteklasses løsninger til dit projekt. Vi tager aldrig let på kvalitet eller sikkerhed og er dedikerede til at rådgive og vejlede vores kunder gennem hele processen for at sikre klarhed og tillid.
Vi leverer kvalitetsløsninger, der er skræddersyet til dit specifikke projekt, og tilbyder teknisk support og indsigt i alle faser af projektet. Med vores ekspertise i intelligente el-løsninger kan du trygt vælge os som din partner i din totalrenovering eller nybyggeri for et fremtidssikret hjem.

Renovering med Europamateriel

Som eksperter i Europamateriel kan vi tilbyde unikke løsninger, der er sjældne blandt el-installatører og elektrikere i Danmark. Med vores vifte af tilbud, inklusive ægte porcelænsafbrydere, stikkontakter, og et næsten uendeligt udvalg af andre designs og materialer til dine afbrydere og stikkontakter, er der noget for enhver smag. I modsætning til de traditionelle LK Fuga afbrydere og stikkontakter, der har en meget begrænset designserie, kan vi tilbyde mere elegante og tilpassede designs med Europamateriel.

Kontakt Os for Et Tilbud

Uanset størrelsen på dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig med at nå dine mål. Vi kan tilbyde dig en installation af smartere og mere elegante el-løsninger med Europamateriel, samt forskellige former for smarte hjemmeinstallationer. Mulighederne er mange med Listech ApS som din fagentreprenør. Kontakt os nu på telefon 71 22 53 54, e-mail info@listech.dk eller via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Vores anmeldelser

Vores anmeldelser

5 stjerner

Trofaste samarbejdspartnere

Listech er en af mine trofaste samarbejdspartnere og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
De yder altid en god service og levere et fejlfrit resultat, hver gang.
5 ud af 5

Janus

5 stjerner

Det har været en rigtig god oplevelse

Vi har haft besøg af Listech ApS i forbindelse med vores flytning til Irmabyen.
Det har været en rigtig god oplevelse. De har rigtig MANGE gode ideer og laver et meget fint stykke arbejde.
De kommer til den aftalte tid, og afleverer til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte Listech ApS

Margit

5 stjerner

Behagelig og kompetent elektriker

Topkarakter! Behagelig og kompetent elektriker, der klarede opgaven til fuld tilfredshed på ingen tid nærmest. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have løst flere el opgaver.

Bülent

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS