Solcelle Fliser

Terrasse spot med solceller

Efter Listech ApS vandt teknikprisen 2019 på Building Awards 2019 for en solvarme terrasse flise, har vi sammen med Onyx-Solar (Verdens største producent af tyndfilms solceller) fået eksklusive rettigheder til at forhandle og installere solcellefliser.

Læs mere om Teknikprisen, som vi vandt her.

Rødovre Lokalnyt har skrevet lidt om os, hvor solcelleflisen så småt er ved at være i spil: https://www.rnn.dk/2020/01/el-noerder-vil-goere-din-terrasse-til-en-baeredygtig-energifanger/

Den første prototype af solcelle fliser ses her: 

En solcelleflise er en flise, der kan belastes med op til 400kg, hvis underlaget er lavet rigtigt. En terrasse lavet af solcellefliser er en klimavenlig, elegant og smart løsning til nyetablerede terrasser. Hele terrassen kan skabe strøm og energi til dit hus og vil indgå i husets energimærke. Det betyder i bund og grund, at man med en solcelleterrasse kan slippe for store tagflader med knap så kønne traditionelle solcellepaneler.

Solcellefliser som tagterrasse

For visse områder i Danmark er der restriktioner mod at sætte solceller på dit tag, hvilket betyder, at ens drømmehus slet ikke kan opføres, da Bygnings Reglementet i dag kræver et specifikt energimærke. Det er i visse tilfælde umuligt uden at have en ekstra energikilde tilknyttet husets byggetilladelse (solceller).

I disse tilfælde er en solcelleterrasse en perfekt løsning, da der ikke er restriktioner om solcellebelægninger. Et andet oplagt sted til solcelleflise-belægninger er på tagterrasser. Funkishuse er blevet et hit, og de flade tage bliver i dag ofte inddraget til traditionelle solcellepaneler på stativer med en hældning på 30-45 grader mod syd. Det gør tagterrassen ubrugelig, men med en solcelleterrasse kan hele denne tagflade bruges som en terrasse.

Kontakt os for at høre mere

Synes du, at solcellefliser lyder interessant og smart? Vi giver dig ret og vil meget gerne fortælle meget mere om det. Kontakt os nu på telefon 71 22 53 54, mail info@listech.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Vores anmeldelser

5 stjerner

Trofaste samarbejdspartnere

Listech er en af mine trofaste samarbejdspartnere og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
De yder altid en god service og levere et fejlfrit resultat, hver gang.
5 ud af 5

Janus

5 stjerner

Det har været en rigtig god oplevelse

Vi har haft besøg af Listech ApS i forbindelse med vores flytning til Irmabyen.
Det har været en rigtig god oplevelse. De har rigtig MANGE gode ideer og laver et meget fint stykke arbejde.
De kommer til den aftalte tid, og afleverer til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte Listech ApS

Margit

5 stjerner

Behagelig og kompetent elektriker

Topkarakter! Behagelig og kompetent elektriker, der klarede opgaven til fuld tilfredshed på ingen tid nærmest. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have løst flere el opgaver.

Bülent

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS