Ønsker du et Smart Home? Så er du det rette sted. Listech ApS er et autoriseret elektrikerfirma med mange års erfaring og kunden i fokus. Vi har derfor fokus på at opfylde dine behov og ønsker med høj kvalitet, god service og sikre el-installationer.

Ved at få intelligente løsninger i dit hjem, bliver komfort og velvære løftet til et nyt niveau. Med andre ord bliver hverdagens små irritationsmomenter vendt til fornøjelser. Vi har gennem årene hjulpet et hav af både privatpersoner og erhverv med smarte installationer.

Og vi står nu klar til også at hjælpe dig.

Hvad er et Smart Home?

Et rigtigt Smart Home består grundlæggende af følgende 8 punkter:

  • Belysning
  • Lyd – fx sonos, Google Home/Nest enheder
  • Gardiner eller solafskærmning
  • Varmestyring
  • Ventilation
  • Dør- eller videodørklokke
  • Overvågning
  • IoT-enheder som er på vej på forbrugermarkedet, fx kaffe-, opvaskemaskiner osv.

Hos Listech ApS stræber vi os på at gøre hverdagen lettere for kunden. Det har vi gjort ved at sætte stort fokus Smart Home Light, hvor vi har specialiseret os i Smart Home Light og Philips Hue. Desuden har vi specialiseret os i ABB Free at home, som giver mulighed for fjernbetjening via en kontakt på væggen, laptop eller med din smartphone.
Mulighederne er mange og derfor er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere. Kontakt os nu på telefon 71 22 53 54, e-mail info@listech.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak mulighederne for netop dig – så er du sikret en autoriseret elektriker med speciale i intelligente løsninger.

Vi gennemgår dine behov og ønsker, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende og skræddersyet tilbud til lige netop din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon 71 22 53 54 eller e-mail info@listech.dk. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular i bunden af denne side, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vores anmeldelser

5 stjerner

Trofaste samarbejdspartnere

Listech er en af mine trofaste samarbejdspartnere og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
De yder altid en god service og levere et fejlfrit resultat, hver gang.
5 ud af 5

Janus

5 stjerner

Det har været en rigtig god oplevelse

Vi har haft besøg af Listech ApS i forbindelse med vores flytning til Irmabyen.
Det har været en rigtig god oplevelse. De har rigtig MANGE gode ideer og laver et meget fint stykke arbejde.
De kommer til den aftalte tid, og afleverer til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte Listech ApS

Margit

5 stjerner

Behagelig og kompetent elektriker

Topkarakter! Behagelig og kompetent elektriker, der klarede opgaven til fuld tilfredshed på ingen tid nærmest. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have løst flere el opgaver.

Bülent

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS