Smart Home Light

Det bliver ikke smartere

Smart Home Light er et smart home med fokus på Consumer market produkter, såsom Philips Hue til belysning, Google Nest smart højttalere (integreret i lofter og vægge) som lyd, Google Nest Video Doorbell som dørklokke, Google Nest Cams som overvågning. Desuden har vi erfaring med mange andre consumer produkter som f.eks. Flic’s små trådløse knapper. De er små, elegante og stænktætte, så man kan f.eks. sætte med selvklæbende tape i brusekabinen, og derfra styre lydstyrke og playliste i højttalerne, der er integreret i loftet på badeværelset – alt imens man vasker hår under bruseren.

Kunne du tænke dig ovenstående scenarie? Så kontakt os gerne. Kontakt os nu på telefon 71 22 53 54, e-mail info@listech.dk eller via kontaktformularen her på siden. Derefter kan vi tage en snak om, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov for et Smart Home.

Vi er din specialist i et smartere hjem

Alle disse produkter er vi eksperter i, og har stor erfaring med at integrere i både nybyggede huse samt totalrenoverede huse og lejligheder. Philips Hue er vi generelt virkelig dygtige til at integrere i folks hjem, også ved ombygninger kan man spare rigtig mange penge på kabelføring, hvis man indtænker Philips Hue som en del af løsningen.

Fordelen med Smart Home Light udgaven er, at det er enormt brugervenligt, da produkterne er udviklet til slutbrugeren frem for el-installatøren. Det betyder at brugeren hurtigt, nemt og simpelt selv kan ændre opsætningen af belysning, lyd, tryk osv osv.

Vores anmeldelser

5 stjerner

Trofaste samarbejdspartnere

Listech er en af mine trofaste samarbejdspartnere og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
De yder altid en god service og levere et fejlfrit resultat, hver gang.
5 ud af 5

Janus

5 stjerner

Det har været en rigtig god oplevelse

Vi har haft besøg af Listech ApS i forbindelse med vores flytning til Irmabyen.
Det har været en rigtig god oplevelse. De har rigtig MANGE gode ideer og laver et meget fint stykke arbejde.
De kommer til den aftalte tid, og afleverer til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte Listech ApS

Margit

5 stjerner

Behagelig og kompetent elektriker

Topkarakter! Behagelig og kompetent elektriker, der klarede opgaven til fuld tilfredshed på ingen tid nærmest. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have løst flere el opgaver.

Bülent

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS