Lys dit hjem op med Philips Hue og Listech ApS

Vi er ikke bare gode til Philips Hue – vi er fremragende! Som specialister i Smart Home-løsninger har vi en dyb forståelse for de utallige muligheder, Philips Hue giver for at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem.

Men vi stopper ikke ved det almindelige. Hvis du virkelig ønsker at tage din belysning seriøst, så lad os introducere dig for Sowilo Design’s Bifröst-168 Pro LED Strip. Denne LED-strip har en utrolig tæthed på 168 LED’er pr. meter, hvilket betyder, at du med en ordentlig diffuser kan opnå en blød, kontinuerlig lyskilde uden synlige “dots”. Plus, den leverer 5-6 gange så meget lys som Philips Hue’s egen, med en højere RA-værdi for bedre farvegengivelse.

Det bedste? Vi konstruerer systemet således, at der bruges en original Philips Hue LED-strip controller. (Samt en amplifier, og en kvalitets strømforsyning) Det betyder, at dit Philips Hue-system vil se det som et ægte Philips Hue produkt – ingen kompatibilitetsproblemer her!

Tjek vores nyeste video for at se vores elektriske arbejde og selvfølgelig vores fantastiske belysning i aktion. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dit drømmebelysningsprojekt. 📞38 80 00 20, 📧 info@listech.dk

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS