Vi har en stor nyhed!

Listech ApS er stolte af at præsentere Buster + Punch’s ekstraordinære afbrydere og stikkontakter. Som eksperter i opsætning af Smart Home-løsninger, anerkender vi kvaliteten og det unikke design, som Buster + Punch tilbyder. Deres produkter, lavet af lækre, solide metaller, tilføjer et sofistikeret touch til ethvert hjem, og vi er spændte på at bringe dette til vores kunder.
Vi har allerede installeret disse til en god håndfuld kunder, men ønsker at tilbyde det til endnu flere!

Vi kan naturligvis integrere Philips Hue, til perfektion sammen med Buster + Punch afbryderne.

Hos Listech ApS går vi ekstremt meget op i at rådgive vores kunder til den bedste løsning og tilpasser alt efter deres behov. Vi er passionerede elektrikere, der lægger stor vægt på at give alle vores kunder kvalitetsløsninger – både med selve opgaven men også med servicen.

Vi ved, at vi er knaldgode til vores arbejde og har overskud til at sætte kundens overordnede tilfredshed forrest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes ved at have kunden i fokus. Og nu, med Buster + Punch produkter, kan vi tilbyde endnu mere!

Kontakt os nu for at lære mere om, hvordan vi kan opgradere dit hjem med Buster + Punch’s stilfulde afbrydere og stikkontakter. 📞38 80 00 20, 📧 info@listech.dk

Tag eventuelt forbi Brands CPH på Amager Strandvej 124B, hvor i har mulighed for at se og røre designet!
Rolls Royce lyden, og følelsen når man tænder/slukker for en massiv messing afbryder er noget helt specielt!
Tag en sludder med Nicolai i butikken så er i, i ligeså gode hænder som hos os.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS