Philips Hue

Smart belysning med Philips Hue

Philips Hue er et simpelt og alligevel avanceret belysningsmærke fra Philips (Signify).

Systemet gør det muligt at kontrollere dine lamper og lyskilder trådløst med fjernbetjeninger, afbryder, smartphones eller tablets.

De fleste lamper med E14, E27 eller GU10 fatninger kan simpelt og enkelt gøres smarte ved at udskifte lyskilden til en Philips Hue lyskilde. Med Philips Hue lyskilder i dine lamper kan du tænde og slukke din lamper trådløst via PIR-sensorer, timere og lign. Mulighederne er næsten ubegrænsede. Hvis du vil høre om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 22 53 54, e-mail info@listech.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Philips Hue farvetemperaturer og farver

Philips Hue lyskilder fås i mange forskellige typer og modeller. Der er traditionelle lyskilder, der kan give almindeligt hvidt lys, og der er de lidt mere avancerede lyskilder, der kan give ”tuneable white” lys. Dvs. farvetemperaturen på lyskilden kan ændres fra en meget varm glød til en meget kold farve trinløst. Ændring i farvetemperatur kan bruges til at skabe henholdsvis hyggestemning, men også f.eks. rengøringslys eller opkvikkende lys.

Den sidste type lyskilder fra Philips Hue er color modellerne. Her kan man udover hvidt lys, Tuneable White lys, også skifte farve på lyskilderne. Det giver mulighed for at skabe stemning ud over det sædvanlige, når man kan ”male” vægge og overflader med forskellige farver af lys. 

Et eksempel på, hvad vi har lavet med Philips Hue, når man er lidt kreativ. Her en Tordensky med 4 Philips Hue Lyskilder og en Google Home højttaler, pakket ind i lidt vat:

Et eksempel på simpel stemnings muligheder med tuneable white i et køkken ses her

Lys for lir, sjov og helbred

Mulighederne med Philips Hue er næsten ubegrænsede. Man kan f.eks. også få én lyskilde i garderoben til at lyse med en farve, der svarer til vejret udenfor i dag:

  • Blå farve hvis det er frostvejr.
  • Grøn farve hvis temperaturen er over 10 grader.
  • Rød farve hvis temperaturen er over 20 grader.
  • Turkis farve hvis det regner. 
  • Eller man kan sætte det op akkurat som man ønsker.

Får man en e-mail kan man f.eks. få en enkelt lampe til at give et blink i stuen, er der nogen der ringer på døren kan man få alt lys i huset til at blinke kortvarigt, eller bare skifte farve. 

Men lys er ikke bare lir og sjov – lys er også vigtigt for velvære og helbred. DTU Fotonik har lavet adskillige studier omkring ”Sundt Lys”, hvilket i sin enkelthed betyder at lys er ligeså vigtigt som andre parametre for indendørsklimaet. Lys er vigtigt for helbredet, og kan i mange tilfælde ved den rigtige lyssætning afhjælpe f.eks. vinterdepressioner.

Vores anmeldelser

5 stjerner

Trofaste samarbejdspartnere

Listech er en af mine trofaste samarbejdspartnere og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
De yder altid en god service og levere et fejlfrit resultat, hver gang.
5 ud af 5

Janus

5 stjerner

Det har været en rigtig god oplevelse

Vi har haft besøg af Listech ApS i forbindelse med vores flytning til Irmabyen.
Det har været en rigtig god oplevelse. De har rigtig MANGE gode ideer og laver et meget fint stykke arbejde.
De kommer til den aftalte tid, og afleverer til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte Listech ApS

Margit

5 stjerner

Behagelig og kompetent elektriker

Topkarakter! Behagelig og kompetent elektriker, der klarede opgaven til fuld tilfredshed på ingen tid nærmest. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have løst flere el opgaver.

Bülent

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS