Listech IVS blev etableret af Alex Lisbjerg den 19-03-2018 som et iværksætterselskab, og blev d. 27-12-2019 konverteret til et anpartsselskab, hvor Troels Varming-Petersen samtidig købte 50% af virksomheden.

Virksomheden er derfor en ret ung virksomhed, men med stor erfaring og et kvalitetsmindset fra tidligere jobs. Listech ApS er kort sagt en lille, solid virksomhed med to ejere; Alex Lisbjerg og Troels Varming-Petersen. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller sikkerhed. Vores kunder kan derfor trygt og roligt overlade almindelige, samt kritiske el-installationer til os. Hvis du ønsker vores hjælp til en el-installation, kan du kontakt os på telefon 71 22 53 54, e-mail info@listech.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Om Alex

Alex Lisbjerg har en baggrund som Industri-fagtekniker og Maskinmester, og har gennem sin el-installatør eksamen blevet godkendt som fagligt ansvarlig el-installatør af sikkerhedsstyrelsen. Vi har derfor også fuld el-autorisation, og må og kan arbejde på og ved alle typer af elektriske installationer.

Om Troels

Troels Varming-Petersen har en baggrund som Tømrer, Bygningskonstruktør og Industri-fagtekniker, og arbejdet sammen med Alex på den ene eller anden måde siden 2009. Fra 2015-2017 Var Troels og Alex kolleger hos LED iBond A/S, hvor Troels primært arbejde med logistik og Alex arbejdede med udvikling af belysningsarmaturer, belysningsanlæg samt IoT relaterede projekter.

Vores anmeldelser

5 stjerner

Trofaste samarbejdspartnere

Listech er en af mine trofaste samarbejdspartnere og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
De yder altid en god service og levere et fejlfrit resultat, hver gang.
5 ud af 5

Janus

5 stjerner

Det har været en rigtig god oplevelse

Vi har haft besøg af Listech ApS i forbindelse med vores flytning til Irmabyen.
Det har været en rigtig god oplevelse. De har rigtig MANGE gode ideer og laver et meget fint stykke arbejde.
De kommer til den aftalte tid, og afleverer til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte Listech ApS

Margit

5 stjerner

Behagelig og kompetent elektriker

Topkarakter! Behagelig og kompetent elektriker, der klarede opgaven til fuld tilfredshed på ingen tid nærmest. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have løst flere el opgaver.

Bülent

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS