Sikre elinstallationer

Autoriseret el-installatør til private og erhverv

Elinstallationer i høj kvalitet

Elektrikerarbejde spænder bredt, og kan være store som små opgaver. Hertil kan kompleksiteten af en opgave også svinge fra opgave til opgave. Uanset hvad, så er det essentielt at udførelsen af dine elinstallationer er korrekt og sikker. Forkerte elinstallationer kan være farlige, og kan i værste tilfælde forårsage personskader og brand. Derfor anbefaler vi altid, at du får et autoriseret elektrikerfirma til at stå for installationerne. På den måde er du sikker på, at du får udført opgaven korrekt.

Hos Listech Aps har vi mange års erfaring med elektrikerarbejde, og er eksperter i udførsel af sikre elinstallationer. Vi møder altid op med et smil, og taler til enhver kunde i øjenhøjde. På den måde undgår vi misforståelser, og kan opfylde alle dine behov og ønsker.

Specialister i Smart Home

Vores mange års erfaring inden for elektrikerbranchen gør, at vi kan udføre alle typer opgaver inden for feltet. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og går derfor aldrig på kompromis med kvalitet, service og pålidelighed. Du skal kunne stole på din elektriker, og det kan du hos os.

Vi er dog ikke kun dygtige til almindelige elinstallationer, men også til Smart Home løsninger. Her har vi blandt andet stor erfaring med:

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os, vi er løsningsorienterede og professionelle i vores tilgang til enhver opgaver.

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Som autoriserede el-installatører kan du trygt overlade opgaven til os. Vi overholder altid til det aftalte – Uanset om det er pris, tidsfrister eller noget helt tredje.

Tag en uforpligtende snak allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon: 71 22 53 54 eller på email: info@listech.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vores anmeldelser

5 stjerner

Trofaste samarbejdspartnere

Listech er en af mine trofaste samarbejdspartnere og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
De yder altid en god service og levere et fejlfrit resultat, hver gang.
5 ud af 5

Janus

5 stjerner

Det har været en rigtig god oplevelse

Vi har haft besøg af Listech ApS i forbindelse med vores flytning til Irmabyen.
Det har været en rigtig god oplevelse. De har rigtig MANGE gode ideer og laver et meget fint stykke arbejde.
De kommer til den aftalte tid, og afleverer til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte Listech ApS

Margit

5 stjerner

Behagelig og kompetent elektriker

Topkarakter! Behagelig og kompetent elektriker, der klarede opgaven til fuld tilfredshed på ingen tid nærmest. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have løst flere el opgaver.

Bülent

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS