Autoriseret Elektriker København

Vi er eksperter i elinstallationer og Smart Home løsninger

Din lokale elektriker i København

Søger du en kompetent og fagudlært elektriker i København? Så er du det rette sted. Hos Listech ApS har vi mange års erfaring med elektrikerarbejde. Vi værner omkring høj kvalitet, god service og pålidelighed. Dette er din garanti for veludført elektrikerarbejde og sikre elinstallationer.

Når du skal have udført elektrikerarbejde, er det essentielt, at der er styr på elinstallationerne. Forkerte elinstallationer kan være farlige, og kan i værste tilfælde forårsage brand og personskader. Derfor anbefaler vi altid, at du får et autoriseret elektrikerfirma til at stå for installationerne. På den måde er du sikker på, at du får korrekte løsninger.

Vi løser alt inden for elektriker­arbjede

Vores mange års erfaring gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver inden for feltet – Uanset kompleksitet og størrelse af opgaven. Gennem årene har vi hjulpet private, erhverv og offentlige institutioner med sikre og smarte løsninger. Vi udfører blandt andet:

Passer ovenstående ikke på det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte os. Som professionel elektriker i København løser vi alle typer opgaver, og tror ikke på problemer men derimod løsninger. Med os ved din side er du sikker på, at tingene bliver gjort rigtigt i første hug.

Kontakt autoriseret elektriker København

Hos Listech ApS er vi af den overbevisning, at en aftale er en aftale. Du skal kunne stole på din elektriker, og det kan du hos – Uanset hvorvidt der er tale om pris, mødestabilitet eller noget helt tredje.

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi gennemgår gerne dine udfordringer, og hvordan vi kan hjælpe dig. Hertil udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 71 22 53 54 eller på email: info@listech.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vores anmeldelser

Vores anmeldelser

5 stjerner

Trofaste samarbejdspartnere

Listech er en af mine trofaste samarbejdspartnere og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
De yder altid en god service og levere et fejlfrit resultat, hver gang.
5 ud af 5

Janus

5 stjerner

Det har været en rigtig god oplevelse

Vi har haft besøg af Listech ApS i forbindelse med vores flytning til Irmabyen.
Det har været en rigtig god oplevelse. De har rigtig MANGE gode ideer og laver et meget fint stykke arbejde.
De kommer til den aftalte tid, og afleverer til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte Listech ApS

Margit

5 stjerner

Behagelig og kompetent elektriker

Topkarakter! Behagelig og kompetent elektriker, der klarede opgaven til fuld tilfredshed på ingen tid nærmest. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have løst flere el opgaver.

Bülent

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS