Smart Home ABB Free@Home

Brugervenligt Smart Home system

Alt tænkeligt kan integreres

Med ABB Free@Home kan næsten alt tænkeligt integreres. Med dette system er begrænsningerne nemlig få, og vil kun opstå i forbindelse med nogle standarder, som kan løses med programmering, hvilket vi prioriterer at få styr på og er blevet specialiserede i.

ABB Free@Home er nemlig et af mange forskellige typer Smart Home-installationer. Denne model er den mest brugervenlige, hvor stort set alt kan integreres i ét styresystem.

Hele el-installationen skal bygges op med en bus (kabler), som føres ud til samtlige afbrydere i dit hus, derfor giver det ofte mening i forbindelse med nybyg eller en totalrenovering. Man skal blot være opmærksom på, at et omfattende system med mange programmerede integrationer giver en meromkostning. Det kan fx være at få en flic knap til at starte en gas-pejs på terrassen automatisk.

Ring og hør om dine muligheder

Hvis du ønsker et Smart Home, hvor du kan blære dig lidt med de automatiske elløsninger i huset, er ABB Free@Home især anbefalelsesværdigt.

Ring gerne til os for at høre om alle dine muligheder på telefon 71 22 53 54. Du kan også skrive til os via e-mail info@listech.dk eller kontaktformularen her på siden.

Vores anmeldelser

5 stjerner

Trofaste samarbejdspartnere

Listech er en af mine trofaste samarbejdspartnere og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
De yder altid en god service og levere et fejlfrit resultat, hver gang.
5 ud af 5

Janus

5 stjerner

Det har været en rigtig god oplevelse

Vi har haft besøg af Listech ApS i forbindelse med vores flytning til Irmabyen.
Det har været en rigtig god oplevelse. De har rigtig MANGE gode ideer og laver et meget fint stykke arbejde.
De kommer til den aftalte tid, og afleverer til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte Listech ApS

Margit

5 stjerner

Behagelig og kompetent elektriker

Topkarakter! Behagelig og kompetent elektriker, der klarede opgaven til fuld tilfredshed på ingen tid nærmest. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have løst flere el opgaver.

Bülent

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS