Smart Home ABB Free@Home

Brugervenligt Smart Home system

ABB Free@Home er ud af de mange forskellige typer smart home installationer. Denne model der er mest brugervenlig. Med ABB Free@Home kan næsten alt integreres i et styresystem.

Hele el-installationen skal bygges op med en bus (kabler), der føres ud til samtlige afbrydere i huset. Dvs. budgettet til selve el-installationen vil være en del større end ved et Smart Home Light setup. Til gengæld er det smart at få lavet i forbindelse med nybyg eller totalrenovering.

Alt tænkeligt kan integreres

Med ABB Free@Home kan næsten alt tænkeligt integreres. Med dette system er begrænsningerne nemlig ret få. Der er nogle enkelte begrænsninger som standard, men de kan alle løses med lidt programmering, som vi heldigvis er meget dygtige til. 

Hvis man ønsker et omfattende system med mange programmerede integrationer kan det have en meromkostning. Det kan f.eks. være at få en Flic knap til at starte en gas-pejs på terrassen automatisk.

Ring og hør om dine muligheder

Hvis du ønsker et Smart Home, hvor du kan blære dig lidt med de automatiske elløsninger i huset, er ABB Free@Home især anbefalelsesværdigt.

Ring gerne til os for at høre om alle dine muligheder på telefon 71 22 53 54. Du kan også skrive til os via e-mail info@listech.dk eller kontaktformularen her på siden.

Vores anmeldelser

5 stjerner

Trofaste samarbejdspartnere

Listech er en af mine trofaste samarbejdspartnere og jeg kan varmt anbefale dem til andre.
De yder altid en god service og levere et fejlfrit resultat, hver gang.
5 ud af 5

Janus

5 stjerner

Det har været en rigtig god oplevelse

Vi har haft besøg af Listech ApS i forbindelse med vores flytning til Irmabyen.
Det har været en rigtig god oplevelse. De har rigtig MANGE gode ideer og laver et meget fint stykke arbejde.
De kommer til den aftalte tid, og afleverer til den aftalte tid.
Vi kan varmt anbefale andre at benytte Listech ApS

Margit

5 stjerner

Behagelig og kompetent elektriker

Topkarakter! Behagelig og kompetent elektriker, der klarede opgaven til fuld tilfredshed på ingen tid nærmest. Vi vender helt sikkert tilbage, hvis vi skal have løst flere el opgaver.

Bülent

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven

© Copyright - Listech ApS